Zwangere vrouw laat verfboodschap overal in stad achter ‘Chris praat met me voordat de baby komt’

GFC NIEUWS-Een radeloze vrouw die het goed wil maken met de vader van haar ongeboren kind heeft een spoor van graffiti achtergelaten in een stad in een laatste poging om hem te overhalen met haar te praten.

De mysterieuze toekomstige moeder verzoekt ‘Chris’om terug te komen ‘voordat de baby er is.’

In kapitale letters liet de vrouw het afgelopen weekend een verfboodschap achter op muren, lokale parken, BBQ-stands en openbare toiletten, waarbij ze de man verzocht om contact op te nemen.

In paarse hoofdletters spoot ze ‘Chris je moet nu met me praten, voordat de baby komt, anders hoeft het niet meer.’

Het vandalisme werd gedeeld op sociamedikanalen door bewoners van Frankston, Australië en wordt ‘Chris’ verzocht om de vrouw te bellen, voordat ze de hele stad vernietigt.

Het ongewoon verzoek is intussen meer dan 30.000 keer gedeeld en probeert de gemeenschap te achterhalen wie ‘Chris’ is.

De identiteit van de vrouw en ‘Chris’ is nog niet achterhaald.

Haar verzoek krijgt nu in ieder geval wereldwijde aandacht.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up