Zoektocht naar Surinaamse modeontwerpers

Dit jaar wordt weer de GLAM Fashion Show 2019 georganiseerd door GLAM Models.

Het doel van deze Fashionshow is om modeontwerpers een platform te bieden om hun werk ten toon te stellen aan een groter publiek. Zeker voor jonge ondernemers is deze mode show een goede boost om hun klantenkring te vergroten.

Dit jaar wordt de 3e editie gehouden met als thema: “Creating a fashion world”. Dit thema verwijst naar een groei en modebewuste mindset onder alle actoren in deze branche.

Deze informele sector zorgt voor positieve ontwikkelingen in de samenleving zoals: bevordering van werkgelegenheid, financiele zelfstandigheid en bevordering van economisch – toeristische groei.

De organisatie is nu op zoek naar fashion boutiques, fashion stores en fashion designers die hun ontwerpen, producten en of combinaties willen tonen aan het groter publiek. Het gaat onder meer on: kleding, sieraden, tassen en craft.

Delen:

Meer nieuws

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant….

Delen:

Informatieve dag BOG op scholen

Vrijdag hield het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) met Wereld Voedselveiligheidsdag in samenwerking met de Pan American Health Organization (PAHO) een informatieve dag voor de…

Delen:
Scroll Up