Zeven jongeren ronden met succes het LMI 100 Champions of Suriname programma af

Chernele Kromodihardjo, Amelia Van Kallen, Shivani Rambali, Duncan Pinas, Shaemar Sardjo, Adarsh Naipal en Gwamungindi Mwakipesile hebben maandag de erkenning van LMI Champion of Suriname ontvangen.

Deze Champions hebben gedurende twaalf weken kennis, tools en ervaring in attitude aangeleerd om hun persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en vastgestelde doelen te realiseren. Ook hebben zij met theoretische en praktische kennis, kunnen leren hou zij door middel van onuitputbaar doorzettingsvermogen, concentratie en visualisatie hun persoonlijke vaardigheden verder kunnen ontwikkelen.

In het eerste kwartaal van 2018, heeft Lucien Naarden, de eindverantwoordelijke van dit programma, besloten om het 100 Champions of Suriname programma in Suriname te lanceren.

De hoofddoelstelling van het programma, is om jongeren in de doelgroep 16-31 klaar te stomen, om een fundamentele bijdrage te leveren aan de opbouw en imago van onze gemeenschap.

Tijdens de graduation ceremony hebben de Champions elk zeven minuten de tijd gehad om hun verhaal te presenteren aan de aanwezigen. Tijdens de presentaties, werd de focus voornamelijk gelegd op de tastbare positieve verandering welke zij, en anderen in hun omgeving, bij hen hebben geïdentificeerd in de afgelopen 12 weken. Hiernaast is ook duidelijk gepresenteerd, welke specifieke stappen zij zullen blijven ondernemen, om zodoende elk een van hun gestelde SMART goals te realiseren.

Onder de aanwezigen waren de mentors van de Champions, familieleden van de Champions en vertegenwoordigers vanuit diverse sponsororganisatie.

Moreno Jackson, de facilitator, is enorm tevreden met de resultaten welke zijn geleverd als ook de ingrijpende positieve veranderingen die meteen te waarnemen zijn geweest. Hij merkt op dat een groot deel van jongeren wereldwijd, met tal van afleidingen en uitdagingen te maken heeft. Door over de adequate kennis en tools te beschikken, zullen zij instaat zijn om hun ongerepte potentie te ontdekken en het maximale uit zichzelf te halen.

Foto: van links naaar rechts: Moreno Jackson, Chernele Kromodihardjo, Amelia Van Kallen, Shivani Rambali, Duncan Pinas, Shaemar Sardjo, Adarsh Naipal en Gwamungindi Mwakipesile en Dr. Lucien Naarden.

Delen:

Meer nieuws

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant….

Delen:
Scroll Up