Zesdeklassers St. Gerardusschool Albina bezoeken first lady

Leerlingen van de zesde klas van de Sint Gerardusschool hebben een bezoek gebracht aan het bureau van first Lady Ingrid Bouterse-Waldring.

Ook heeft deze groep een bezoek gebracht aan De Nationale Assemblee. Deze bezoeken maken deel uit van een reeks educatieve dagtochten.

De scholieren hebben verder een rondleiding gehad in de binnenstad van Paramaribo, waarbij zij kennis hebben gemaakt met verschillende monumentale gebouwen en standbeelden.

Het bezoek aan Paramaribo hebben de scholieren gebracht in aanloop naar de toets, waaraan zij zullen deelnemen 17 tot en met 18 juli. De kinderen horen over bepaalde plekken, gebouwen of standbeelden in Paramaribo, maar weten niet hoe deze eruit zien. Gezien zij op het punt staan deel te nemen aan de toets is het van eminent belang dat zij het een en ander weten hierover.

Een van de hoogtepunten van hun educatieve dagtocht is het bezoek aan het bureau van de first Lady, die vanwege een kleine blessure niet aanwezig kon zijn. De vertegenwoordiger van haar bureau heeft de kinderen ontvangen.

Zij hebben de kinderen voorzien van schooltas met inhoud voor het komend schooljaar en een maaltijd van MC Donalds.

Delen:

Meer nieuws

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up