Zes arbeiders van meelbedrijf aangehouden voor diefstal

De directie van een meelbedrijf in het ressort Livorno betrapte maandagavond enkele arbeiders op heterdaad bij het wegvoeren van een lading blom uit het bedrijf. De arbeiders hadden de lading geplaatst in een bestelbus van een collega.

Al enige tijd viel het de directie op dat grote partijen blom ontbraken. Na een intern onderzoek besloot de directie op onderzoek uit te gaan en werden de medewerkers op 10 september op heterdaad betrapt. De politie werd daarna ingeschakeld.

Vijf van de arbeiders die de nachtdienst hadden, werden gelijk aangehouden. De zesde verdachte werd thuis opgespoord en aangehouden.

Vijf verdachten: Tyron P. (38), de 46-jarige Ashoksing Ch., de 23-jarige Aniel B., Lando T. (55) en de 48-jarige Mahinder R. zijn in verzekering gesteld, terwijl Anish Ch. na verhoor is heengezonden.

Delen:

Meer nieuws

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:

Gezamenlijke verklaring regering en VMS

Op maandag 15 april heeft het vervolggesprek plaatsgevonden tussen het bestuur van de Vereniging van Medici in Suriname (VMS) en de regering. Delen:

Delen:
Scroll Up