Zes arbeiders van meelbedrijf aangehouden voor diefstal

De directie van een meelbedrijf in het ressort Livorno betrapte maandagavond enkele arbeiders op heterdaad bij het wegvoeren van een lading blom uit het bedrijf. De arbeiders hadden de lading geplaatst in een bestelbus van een collega.

Al enige tijd viel het de directie op dat grote partijen blom ontbraken. Na een intern onderzoek besloot de directie op onderzoek uit te gaan en werden de medewerkers op 10 september op heterdaad betrapt. De politie werd daarna ingeschakeld.

Vijf van de arbeiders die de nachtdienst hadden, werden gelijk aangehouden. De zesde verdachte werd thuis opgespoord en aangehouden.

Vijf verdachten: Tyron P. (38), de 46-jarige Ashoksing Ch., de 23-jarige Aniel B., Lando T. (55) en de 48-jarige Mahinder R. zijn in verzekering gesteld, terwijl Anish Ch. na verhoor is heengezonden.

Meer nieuws

Wegstrekking Jenny-Henar wordt hersteld

Binnen het kader van de verbetering van de Oost-West ontsluitingswegen zoals opgenomen in het ontwikkelingsplan 2017-2021 heeft het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie…

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up