Ye for President (na 2024), Trumps stem heeft hij al

Rapper Kanye West is hartstikke slim: “Hij mag voor me spreken wanneer hij maar wil, hij is een slim ventje. Hij snapt het.” Vindt Donald Trump.

Ze lijken helemaal weg van elkaar: Trump en Ye, de artiest die vroeger bekend was als Kanye West.

Ye mocht donderdag aanzitten bij de lunch met Trump, en greep de gelegenheid aan om de wereld kond te doen van zijn opvattingen.

Zo was het (volgens Ye) Trump gelukt één van president Barack Obama’s grootste problemen op te lossen: Noord-Korea.

De media vond hij maar niks, want die hadden alleen maar kritiek op zijn grote idool. En dat was niet goed, want slecht voor Trump’s imago.

Gelikte jongen

“Als hij er niet goed uit ziet, zien wij er niet goed uit. Hij moet de meest frisse, de meest gelikte zijn, hij moet de meest gelikte vliegtuigen hebben. Hij moet er goed uitzien!” zei West.

Om zijn gevoelens te laten spreken, trok Ye een sprintje om het bureau van Trump om hem stevig in de armen te nemen.

De bewondering was wederzijds: “Dat was behoorlijk indrukwekkend,” zei Trump over de toespraak van Ye.

Zo indrukwekkend, dat hij in Ye zelfs een van Amerika’s volgende presidenten ziet. West ziet dat ook wel zitten, maar “Pas na 2024.”

Hij hoeft het dan niet op te nemen tegen zijn idool, want god verhoede dat West het van hem won.

Foto: Facebook

Delen:

Meer nieuws

Wegafsluiting vanwege viering van Holi Pagwa

Vanwege de viering van Holi Pagwa op donderdag 21 maart op het Onafhankelijkheidsplein, zullen vanaf 14.00 tot en met 04.00 uur verkeersmaatregelen worden getroffen. Delen:

Delen:

NPS: het goede overwint altijd

De Nationale Partij Suriname (NPS) kan zich terugvinden in de vrede en eenheidsgedachte van Phagwa waarbij er geen onderscheid gemaakt wordt tussen personen wanneer zij…

Delen:

Handboek voor Early Childhood Development

Het ministerie van Volksgezondheid heeft in samenwerking met de United Nations International Children’s Emergency (Unicef) en de Caribbean Development Bank een 2-daagse workshop georganiseerd om…

Delen:

Kinderen Parelhuis trots op nieuw vervoer

Parelhuis ontvangt een Noah-bus van Stinafo, zodat zij ‘hun’ kinderen verantwoord en comfortabel naar school en hun andere activiteiten kunnen vervoeren. Delen:

Delen:

Ressortraden Para nu voltallig

De afgelopen week is voorzien in de ontstane vacature van vijf ressortraadsleden (rr-leden) van vier ressortraden (rr) in het district Para. Delen:

Delen:

HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in…

Delen:

VHP solidair met inwoners Utrecht

De VHP spreekt haar solidariteit uit met de inwoners van Nederland, in het bijzonder in Utrecht, die zijn opgeschrikt door de aanslag van maandagochtend, waarbij…

Delen:

OWT&C, RO en Defensie pakken wegen Marowijne aan

De ministeries van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), Regionale Ontwikkeling (RO) en Defensie voeren verschillende rehabilitatiewerkzaamheden uit in Marowijne. Delen:

Delen:

Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw. Delen:

Delen:

Meer ondersteuning voor landbouwers opkomst

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij heeft afgelopen week onder leiding van de Chief Technical Advisor/project manager, Erick Zeballos van het project SAMAP en…

Delen:

Man bedreigt buren met de dood

De 27-jarige Orfeo D. is door de politie van Latour aangehouden en opgesloten voor het bedreigen van zijn buren met de dood. Delen:

Delen:
Scroll Up