Ye for President (na 2024), Trumps stem heeft hij al

Rapper Kanye West is hartstikke slim: “Hij mag voor me spreken wanneer hij maar wil, hij is een slim ventje. Hij snapt het.” Vindt Donald Trump.

Ze lijken helemaal weg van elkaar: Trump en Ye, de artiest die vroeger bekend was als Kanye West.

Ye mocht donderdag aanzitten bij de lunch met Trump, en greep de gelegenheid aan om de wereld kond te doen van zijn opvattingen.

Zo was het (volgens Ye) Trump gelukt één van president Barack Obama’s grootste problemen op te lossen: Noord-Korea.

De media vond hij maar niks, want die hadden alleen maar kritiek op zijn grote idool. En dat was niet goed, want slecht voor Trump’s imago.

Gelikte jongen

“Als hij er niet goed uit ziet, zien wij er niet goed uit. Hij moet de meest frisse, de meest gelikte zijn, hij moet de meest gelikte vliegtuigen hebben. Hij moet er goed uitzien!” zei West.

Om zijn gevoelens te laten spreken, trok Ye een sprintje om het bureau van Trump om hem stevig in de armen te nemen.

De bewondering was wederzijds: “Dat was behoorlijk indrukwekkend,” zei Trump over de toespraak van Ye.

Zo indrukwekkend, dat hij in Ye zelfs een van Amerika’s volgende presidenten ziet. West ziet dat ook wel zitten, maar “Pas na 2024.”

Hij hoeft het dan niet op te nemen tegen zijn idool, want god verhoede dat West het van hem won.

Foto: Facebook

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up