Worstelaar Bepat maakt zich op voor Junior Panam Championship

De Surinaamse worstelaar Nawien Bepat zit momenteel in Guatemala, waar hij mee zal doen met de Junior Panam Championships, de officiële U-20 worstelkampioenschappen van de Americas.

Dit evenement is woensdag begonnen in de Teodoro Palacios Flores National Gym in Guatemala City. Het begon met de Grieks-Romeinse stijl.

Bepat doet mee met de vrijestijl die vrijdag gehouden worden. Een week geleden heeft Bepat meegedaan aan de Pat Shaw Memorial, eveneens in Guatemala, als voorloper naar dit toernooi. Daar won hij uit zijn 4 groepswedstrijden er 2, waardoor hij de halve finales nog niet haalde.

In de Junior Panam is het veld nog sterker bezet. Behalve dat hij zijn tegenstanders tegen wie hij verloor tijdens Pat Shaw, de Ecuadoriaan Oscar Cancio en de Salvadoraan Eduardo Ayala, weer kan ontmoeten, zit in deze -65kg klasse ook de Cubaan Cristian Solenzal Lopez. D

eze Lopez won zilver tijdens de Senior Panam Championships eerder dit jaar in Argentinië. In deze klasse zijn er in totaal 14 worstelaars ingedeeld. Het is niet bekend volgens welk systeem ze zullen uitkomen. Vrijdagmorgen vindt de loting en indeling plaats.

Delen:

Meer nieuws

Buza- minister Marokko in Suriname

Nasser Bourita, de minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking van Marokko heeft een officieel bezoek gebracht aan Suriname. Delen:

Delen:

Productie slordige tahoeproducent stopgezet

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst hebben in samenwerking met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) de productie-activiteiten van een tahoeproducent stopgezet. Delen:

Delen:

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:
Scroll Up