Witte Huis onderzoekt Facebookblokkade van topambtenaar

Redactie GFC Nieuws — Donald Trump dreigt Facebook onder handen te nemen. Zijn chef Sociale Media, Dan Scavino, is ervan overtuigd dat Facebook hem ten onrechte heeft geblokkeerd. En dat pikt het Witte Huis niet.Scavino was in gesprek met zijn volgers, toen Fb de deur dichtgooide. Er verscheen een melding dat zijn commentaren werden beschouwd als spam.

Zijn baas reageerde verbolgen op Twitter. “Ik zal dit onderzoeken!,” brieste Trump in een tweet. Hij vindt dat de technologiebedrijven van Silicon Valley vaak conservatieve gebruikers discrimineren. Dit zou weer zo’n geval zijn.

“Facebook, Google en Twitter, om nog maar te zwijgen van de Corrupte Media, zijn zooo aan de kant van de Radicale Linkse Democraten,” twitterde hij. “Maar vrees niet, we zullen hoe dan ook winnen, net zoals we eerder deden!”

Delen:

Meer nieuws

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up