Winkelierster om sigaret zwaar mishandeld door 15-jarige jongen

De politie van het ressort Santo Dorp heeft de 15-jarige R.P. donderdag aangehouden.

Een winkelierster heeft op die dag aangifte gedaan tegen R.P. wegens zware mishandeling. De tiener stapte woensdag haar winkel binnen om sigaretten te kopen. Zij weigerde om de sigaretten te verkopen omdat zij wist dat hij minderjarig is. De tiener liep vervolgens boos de winkel uit.

Donderdag ging R.P. weer in de winkel. Wat de winkelierster niet wist, was dat hij gewapend was met een scherp voorwerp en dat hij haar kwaad wilde aandoen. Op een bepaald moment trok deze jeugdige geweldenaar het scherp voorwerp tevoorschijn en kapte de winkelierster daarmee aan haar rechterhand.

R.P. werd door omstanders aangehouden en vervolgens overgedragen aan de politie van het ressort Santo Dorp. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis om medisch behandeld te worden.

De tiener is in verzekering gesteld en ingesloten in het Opa Doeli doorgangscentrum.

Delen:

Meer nieuws

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up