Wetenschappers proberen om mes te maken van ingevroren poep tijdens bizarre studie

GFC NIEUWS- Wetenschappers van de ‘Kent State University’ in Ohio, VS, hebben geprobeerd om een mes te maken van ingevroren menselijke fecaliën.

Terwijl dit heel vreemd lijkt, is er een logica hierachter. Het team testte een methode uit van een Eskimo, die beschreven is in het boek ‘Shadows in the Sun’ dat in 1998 uitkwam.

In hun studie, die gepubliceerd is in ‘ Journal of Archaeological Science’, schrijven de wetenschappers onder leiding van Metin Eren, het volgende: “Het etnografische account beschrijft een mannelijke Eskimo die uit ingevroren fecaliën een mes fabriceert om een hond af te slachten en uit te sluiten.”

“Om de validiteit van deze bewering te kunnen evalueren, hebben wij de basis van dat account getest via ex experimentele archeologie.”

Tijdens een studie hebben de onderzoekers verschillende soorten messen gemaakt van fecaliën, en het resultaat was niet verrassend: geen van de ze werkte. De messen bleken niet functioneel te zijn.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up