Werkzaamheden aan radiostations in Paramaribo en Wanica

In verband met een onderzoek naar een storing in de luchtvaart frequentieband zal de Telecommunicatie Autoriteit Suriname (TAS) dit weekend bij alle radiostations in Paramaribo en Wanica metingen verrichten.

Als gevolg van de werkzaamheden zullen desbetreffende stations in de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 oktober van 00.00 uur – 06.00 uur uit de ether zijn.

Volgens de TAS vindt dit plaats in overleg met Vereniging van Radio- en Televisiestations in Suriname en alle betrokken radio- en televisiestations in Paramaribo en Wanica.

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up