Wereldreizigers brengen bezoek aan minister Tsang

De wereldreiziger Chen Yong uit Beijing, die met zijn auto de wereld rondreist, heeft Suriname als 83ste land aangedaan.

In 2014 is Chen Young begonnen om via Alaska Europa, Africa en Azië met zijn auto aan te doen en vanaf augustus 2018 is hij gestart met de America’s.

Vandaag heeft deze wereldreiziger een bezoek gebracht aan minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme. Het is gebruikelijk dat in elk land waar Chen Yong aankomt, dat er in zijn dagboek een verklaring wordt getekend als bewijs van zijn komst in het land.

Zo had minister Tsang ook het genoegen om de verklaring in het Nederlands op te tekenen, naar de wens van deze reiziger. Na Suriname zal Chen Young doorreizen naar Frans Guyana en Brazilië. Vermeldenswaard is, dat hij zijn voertuig gebruikt om te kamperen als hij in landen komt.

Het bezoek van Chen Yong is als navolging van het bezoek van Juli Hirata uit Alaska, die in haar eentje al fietsend een wereldreis maakt door de Extremes of the Americas.

Ze was kortgeleden in Suriname om te fietsen op Bakkie, Commewijne. Zij had op 12 april 2019 een bezoek gebracht aan de minister.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up