Weinig interesse voor hoorzitting Oostelijke polders

De hoorzitting van dinsdag 15 januari in het minicentrum Paradise had een slechte opkomst.

Dinsdagavond is in het ressort Oostelijke polders een aanvang gemaakt met de Ressorthoorzittingen 2019 in Nickerie. De Ressortraad van dat gebied heeft zo haar burgers in de gelegenheid gesteld hun wensen en grieven kenbaar te maken.

Ook heeft de raad een concept Ressortplan voor het dienstjaar 2020 aan de aanwezigen gepresenteerd. Met de inbreng van de burgers zal de ressortraad werken aan een definitieve Ressortplan 2020.

Slechts enkele burgers van zo een groot ressort hebben belangstelling getoond voor de zitting, waarbij juist zij de gelegenheid krijgen om aan te geven wat er in hun woonomgeving moet gebeuren.

De serie hoorzittingen 2019 van het district wordt donderdag 17 januari voorgezet te Nieuw Nickerie in de Districtszaal.

Vrijdag 18 januari is Wageningen aan de beurt in het gebouw van “Wie na Wang”.

Op woensdag 23 januari zal de raad van de Westelijke polders haar burgers horen.

De serie hoorzittingen 2019 Nickerie wordt op dinsdag 29 januari afgesloten te Henarpolder in de zaal van Shri Vishnu Bhawan Mandir.(GFC)

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up