Wanted: 15.000 likes

Redactie GFC Nieuws — De politie in de Amerikaanse staat Connecticut is op zoek naar de voortvluchtige 29-jarige Jose Simms, die zich mogelijk ergens in New York verstopt. Woensdag sloten de fugitive en het korps een deal: Simms zou zich aangeven, als zijn opsporingsbevel 15.000 likes haalde op Facebook.

Simms had 20.000 likes geëist, luitenant Brett Johnson van de politie in Torrington bood 10.000. De partijen ontmoetten elkaar in het midden.

Johnson gaf zelf aan dat het moeilijk zou zijn, maar haalbaar was. Het publiek hoefde echter niet te wachten tot Simms zich aanmeldde: “Als u weet waar [hij] is, kunt u ons dat altijd ook laten weten. Dat bespaart iedereen de spanning van die 15K.”

Gevoel voor humor kan de politie van Tennessee niet ontzegd worden. Van Simms kan gezegd worden dat hij niet eerlijk speelt. De teller staat op 22.000 likes, maar zijn cel staat nog steeds leeg.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up