Wachter overvallen door vier gemaskerde mannen

De wachter M.G. werd in de vroege ochtend van maandag 11 maart bij een zandput te Groningen overvallen door vier gemaskerde mannen en gekneveld achtergelaten.

De wachter heeft met een vuistvuurwapen slagen moeten incasseren op het hoofd.

De verdachten hebben daarna een berghok opengebroken en gingen ervandoor met een lasmachine en een brander. De gestolen goederen werden geladen in het voertuig van het slachtoffer en reden de verdachten weg.

Op een bepaald moment konden ze zich niet verder verplaatsen met het voertuig, omdat het vast kwam te zitten. Zij lieten de auto achter en gingen te voet verder met medeneming van de lasmachine, de brander en een geldbedrag in Surinaamse Dollar dat in het voertuig was.

Aan de opsporing van deze verdachten wordt gewerkt. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Delen:

Meer nieuws

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up