Waarschuwing ouders die zes-dagen-oude zoon verloren aan virus dat artsen misten

GFC NIEUWS- Een vrouw die haar baby verloor zes dagen nadat ze beviel, roept andere ouders op om waakzaam te zijn voor een dodelijke virus tijdens zwangerschap.

Denise Brajkovic uit Australië verloor haar zoon Julian twee dagen nadat ze werd ontslagen uit het ziekenhuis.

Kleine Julian verloor interesse in voeding en werd lusteloos met tekenen van ernstige inwendige bloedingen en leverfalen.

Het kindje was besmet met het Echovirus type 9, zeer kleine virussen in de darmen en de ontlasting.

De baby raakte besmet in de baarmoeder van de moeder.

Denise zegt dat ze waarschijnlijk besmet raakte gedurende haar derde trimester na een bezoek aan een Mall.

Ze had daarna last van griep, pijnen over haar hele lichaam en had het steeds koud. Echter realiseerde ze zich niet dat zij het virus kon overdragen aan haar baby.

Echovirus 9 is zeldzaam en dodelijk voor pasgeborenen die geen immuniteit hebben, tenzij die werd overgedragen door hun moeder.

Maar baby Julian was niet lang genoeg in de baarmoeder van zijn moeder om immuun te worden, waardoor hij het virus niet kon aanvechten.

Toen de baby drie dagen na geboorte zijn etenslust verloor, zeiden de verpleegsters en artsen dat het normaal was.

Denise zegt: “Diep van binnen voelde ik dat iets niet in orde was.”

De situatie van Julian verergerde op de zesde dag en zijn ouders brachten hem met spoed naar het ziekenhuis, waar artsen alles deden om de jongen te redden, echter zonder resultaat.

Vijf uur later stierf hij.

Denise is een champagne gestart om bewustwording te creëren over het virus.

Ze zegt: “Ik raakte besmet met het virus toen ik in een Mall was. Was altijd je handen.”

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek
Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Coronavirus: 242 doden erbij op één dag

GFC NIEUWS- Het nieuwe coronavirus heeft donderdag in de Chinese provincie Hubei, het epicentrum van de virusuitbraak, in een dag tijd aan 242 mensen het…

Delen:

Wimperachtige haargroei in mond van vrouw

GFC NIEUWS- Een Italiaanse vrouw ontwikkelde een zeldzame, letterlijk huiveringwekkende ziekte. Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem…

Delen:

Geheim achter ouder worden dan 100 onthuld

GFC NIEUWS- Wetenschappers hebben het geheim achter het ouder worden dan 100 jaar ontdekt. Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link…

Delen:

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….

Delen:
Scroll Up