Vruchtbaarheidsarts ‘gebruikte heimelijk eigen sperma om vrouwen te bezwangeren’ in eigen kliniek

GFC NIEUWS- Een vruchtbaarheidsarts is aangeklaagd door een familie die beweert dat hij zijn eigen sperma gebruikte om enkele vrouwen te bezwangeren in plaats van de sperma van onbekende donoren.

Cheryl Emmons spande een zaak aan tegen Paul Jones, nadat twee van haar dochters een bericht ontvingen van een halfzus via een voorgeslacht website.

De kunstmatige inseminatie van Emmons door de arts vond plaats tussen 1980 en 1985 bij de ‘Women’s Health Care’het West Colorado, VS en ze beviel van Maia Emmons-Boring en Tahnee Scott.

De meisjes waren er niet van de hoogte dat hun ouders ze ontvingen via kunstmatige inseminatie totdat Maia in januari 2018 een bericht ontving van een vreemde via Ancestry.com.

De persoon schreef: “het lijkt erop dat we nauwe verwanten zijn, dus ga ik ervan uit dat we halfzussen zijn.

“Mijn vader was een spermadonor in Colorado. Ik heb nog drie halfzussen gevonden en een halfbroer gevonden wiens ouders ook dezelfde donor bij dezelfde kliniek gebruikten.”

Maia en haar zus confronteerden hun ouders die uiteindelijk toegaven dat de vader vruchtbaarheidsproblemen had nadat bij hem zaadbalkanker werd ontdekt.

De familie ontdekte dat de meisjes hetzelfde DNA met zeker acht vreemden delen – mensen die geboren zijn tussen 1976 en 1997.

Toen de familie Jones confronteerde, weigerde hij om een verklaring te geven.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer bizar nieuws

Wormburgers binnenkort te koop in Engeland

GFC NIEUWS- Een stadsboerderij in Ealing, Londen (Engeland), heeft een burger ontwikkeld van wormen en beweert dat die lekkerder smaakt dan rundvlees. Zie ook een…

Delen:

Man wordt wakker met spin in oor

GFC NIEUWS- Liam Gomez (27) werd wakker met een verstopt gevoel en enorme pijn in zijn oor. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:
Scroll Up