Vrouwen in trens met bromfiets na vermoedelijke black-out bestuurster

De 56-jarige Partijem M. heeft afgelopen maandag tijdens het besturen van een bromfiets vermoedelijk een black-out gehad en kwam in een trens terecht. Dit gebeurde aan de Indira Ghandiweg ter hoogte van de Braamshoopweg.

De bestuurster verklaarde aan de politie dat ze plotseling niks meer wist van zichzelf. Zij en haar duo-rijdster, Elma M. (59), kwamen met de bromfiets in een langs de weg lopende trens terecht.

Per ontboden ambulance werden de slachtoffers afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, waar zij voor observatie zijn opgenomen in de ziekeninrichting, meldt het KPS.(GFC)

Meer nieuws

Huurauto verduisterd en doorverkocht

De recherche van regio Oost heeft op donderdag 5 juli de 42-jarige Steve L. voor verduistering van een voertuig en de 52-jarige Dharminderkoemar A. voor…

Inbreker (50) door politiekogel geraakt

De 50-jarige Steven. B is zaterdagochtend door een politieambtenaar geschoten in zijn been. Hij is ter verpleging overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het AZP….

WK-dag voor de Papegaatjes

Peuterschool en Kinderdagverblijf “De Papegaaitjes” heeft een WK-dag georganiseerd voor de kinderen. Deze sportdag werd vrijdag gehouden op het Plein van 12 mei. Minister Lalinie…

Scroll Up