Vrouw zit naast zoon in de klas op school om te voorkomen dat hij leerkrachten brutaliseert

GFC NIEUWS- Een jongen die het niet kon laten om leerkrachten te brutaliseren, kreeg de verassing van zijn leven toen hij plotseling zijn moeder naast hem in de klas zag zitten.

Zijn moeder had ermee gedreigd dat zij naast hem zou komen zitten in de klas als er nog één klacht kwam van een leraar, maar de jongen negeerde dat en dacht waarschijnlijk dat het bluf was.

De jongen die zit op de ‘Sittingbourne Community College in Kent, Engeland, werd het afgelopen schooljaar vaker geïsoleerd of geschorst, maar niets hielp.

Dit nieuw schooljaar heeft de moeder al negen klachten van de school gehad.

De vrouw besloot om zelf tot actie over te gaan en stelde voor om tijdens een les naast hem in de klas te zitten.

De schoolleiding ging daarmee akkoord en verscheen de moeder tijdens het laatste lesuur in de klas en nam plaats naast haar zoon die helemaal rood kleurde door haar verrassende actie.

De vrouw nam een selfie en plaatste die op Facebook om haar verhaal te delen met de bedoeling dat ouders in actie komen tegen het wangedrag van hun kinderen.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek
Delen:

Meer bizar nieuws

Gevangenis laat crimineel per ongeluk vrij

GFC NIEUWS- Een veroordeelde crimineel in een Belgische gevangenis werd voor kerst het afgelopen jaar per ongeluk vrijgelaten. Bekijk ook een ander interessant bericht door…

Delen:

Man bijt stuk van neus vriendin af

GFC NIEUWS- In Toronto, Canada, heeft een 30-jarige man een groot stuk van de neus van zijn 24-jarige partner afgebeten. Bekijk ook een ander interessant…

Delen:
Scroll Up