Vrouw wast vieze onderbroek in waterketel hotel

GFC NIEUWS- Een paar jaren geleden deed een verhaal de ronde over waterketels in hotels die door sommige mensen werden gebruikt om bijvoorbeeld vuile kleren, in het bijzonder ondergoed, in te wassen.

Een medische deskundige waarschuwde over het gebruik van waterketels, vanwege bacteriën die daarin voorkomen als gevolg van vuil ondergoed dat daarin wordt gewassen.

Maar niet eenieder raakte onder de indruk van zijn verhaal, totdat een vrouw een bericht plaatste op social media dat ze eens gebruik had gemaakt van een ketel in een hotel om haar ondergoed te wassen, nadat ze onverwachts menstrueerde.

Mensen reageerden zeer geschokt op het bericht. Niet alleen om de daad, maar dat ze durft om het verhaal publiekelijk te delen.

“Als je vergeten bent om een pak maandverband te kopen, is het toch makkelijker om nieuw ondergoed of gewoon een pak maandverband te kopen bij de winkel”

Iemand die jarenlang in hotels heeft gewerkt, reageerde: “Ik heb jarenlang gewerkt in hotels – maak *nooit* gebruik van de waterketel in de kamer!”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up