Vrouw waarschuwt politie omdat vader zijn zoon aanvuurt bij voetbalwedstrijd

Online is verontwaardiging ontstaan over een vrouw die in Florida (USA) de politie afstuurde op een man die zijn zoon aanvuurde tijdens een voetbalwedstrijd.

De zoon wond zich op over een beslissing van de scheidsrechter. “De ref heeft gelijk!” riep zijn vader hem toe, die zijn zoon bleef aanvuren.

Een vrouw die vanuit een golfkarretje toekeek, vond dat niet acceptabel en sprak de vader aan. Zij zei dat zijn overlast niet zou worden getolereerd. 

De verbouwereerde vader antwoordde dat hij alleen maar zijn zoon aanvuurde en besloot zelfs, om de zaak niet te laten escaleren, het sportterrein te verlaten.

Dat was echter niet voldoende voor de vrouw die naar de politie belde “omdat zij zich bedreigd voelde”. Omstanders bevestigden het verhaal van de vader, waarop de politie besloot de kwestie te laten rusten.

Het incident is het zoveelste voorval waarbij de politie om onbegrijpelijke redenen wordt afgestuurd op burgers. In sommige kringen wordt vermoed dat dit wordt gedaan in de hoop dat de als schietgraag bekend staande Amerikaanse politie het doelwit arresteert of in het ergste geval, doodschiet.

Foto: Facebook

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up