Vrouw waarschuwt politie omdat vader zijn zoon aanvuurt bij voetbalwedstrijd

Online is verontwaardiging ontstaan over een vrouw die in Florida (USA) de politie afstuurde op een man die zijn zoon aanvuurde tijdens een voetbalwedstrijd.

De zoon wond zich op over een beslissing van de scheidsrechter. “De ref heeft gelijk!” riep zijn vader hem toe, die zijn zoon bleef aanvuren.

Een vrouw die vanuit een golfkarretje toekeek, vond dat niet acceptabel en sprak de vader aan. Zij zei dat zijn overlast niet zou worden getolereerd. 

De verbouwereerde vader antwoordde dat hij alleen maar zijn zoon aanvuurde en besloot zelfs, om de zaak niet te laten escaleren, het sportterrein te verlaten.

Dat was echter niet voldoende voor de vrouw die naar de politie belde “omdat zij zich bedreigd voelde”. Omstanders bevestigden het verhaal van de vader, waarop de politie besloot de kwestie te laten rusten.

Het incident is het zoveelste voorval waarbij de politie om onbegrijpelijke redenen wordt afgestuurd op burgers. In sommige kringen wordt vermoed dat dit wordt gedaan in de hoop dat de als schietgraag bekend staande Amerikaanse politie het doelwit arresteert of in het ergste geval, doodschiet.

Foto: Facebook

Delen:

Meer nieuws

Ressortraden Para nu voltallig

De afgelopen week is voorzien in de ontstane vacature van vijf ressortraadsleden (rr-leden) van vier ressortraden (rr) in het district Para. Delen:

Delen:

HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in…

Delen:

VHP solidair met inwoners Utrecht

De VHP spreekt haar solidariteit uit met de inwoners van Nederland, in het bijzonder in Utrecht, die zijn opgeschrikt door de aanslag van maandagochtend, waarbij…

Delen:

OWT&C, RO en Defensie pakken wegen Marowijne aan

De ministeries van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), Regionale Ontwikkeling (RO) en Defensie voeren verschillende rehabilitatiewerkzaamheden uit in Marowijne. Delen:

Delen:

Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw. Delen:

Delen:

Meer ondersteuning voor landbouwers opkomst

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij heeft afgelopen week onder leiding van de Chief Technical Advisor/project manager, Erick Zeballos van het project SAMAP en…

Delen:

Man bedreigt buren met de dood

De 27-jarige Orfeo D. is door de politie van Latour aangehouden en opgesloten voor het bedreigen van zijn buren met de dood. Delen:

Delen:

Platform importeurs voor overleg bij HI&T

Gelet op de ontwikkelingen, die een druk uitoefenen op het prijsniveau, heeft het platform van importeurs van levensmiddelen een gesprek gevoerd met minister Stephen Tsang…

Delen:

VHP: terroristische aanslag onaanvaardbaar

Heel vroeg in de ochtend van 15 maart zijn wij opgeschrikt door een terroristische aanslag op twee moskeeën in Nieuw Zeeland, waarbij tenminste 49 moskeegangers…

Delen:

VHP helpt familie Dors

Op 1 maart heeft het noodlot toegeslagen bij de familie Dors te Ingikondre in het district Coronie. Hun woning werd helemaal door brand verwoest. Delen:

Delen:

Launch e-ID Kaart en ingebruikname Printhouse

Onder grote publieke belangstelling vond vrijdagmorgen op het Centraal Bureau voor Burgerzaken aan de Kwattaweg de launch plaats van de Biometrische Identiteitskaart, e- ID kaart….

Delen:

Soft launch online marktplaats SUmarket

Met het lanceren van de online e-commerce platform voor Suriname, SUmarket, is er een digitale marktplaats ontstaan waar klanten ondernemingen makkelijk kunnen vinden of producten…

Delen:
Scroll Up