Vrouw vervangt sperma echtgenoot tijdens IFV stiekem door dat van minnaar

Een Russische koppel wilde al langer een kindje, en stapte daarom naar het Kulakov Medical Center, een kliniek in Moskou, voor een IVF-behandeling. Nadat Maxim Anokhin er zijn spermastaal afleverde, betaalde hij ook de hele procedure. Wat hij niet wist, was dat zijn vrouw Yana Anokhina hem al een tijdje bedroog en dat zij zwanger wilde worden van haar minnaar.

De Russische besloot haar man te misleiden en slaagde erin de twee spermastalen in het ziekenhuis om te laten wisselen voor twee andere. Van haar minnaar dus.

Het was pas toen het koppel uit elkaar ging, dat het bedrog aan het licht kwam. Toen werd alles duidelijk voor Maxim, en liet hij een DNA-test uitvoeren. Daaruit bleek hij niet de vader was van het jongetje.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up