Vrouw verlamd tijdens vrijpartij op bed, eist 1,1 miljoen euro schadevergoeding

1,1 miljoen euro: dat is de forse inzet van een toch wel aparte rechtszaak in Engeland. Claire Busby raakte verlamd vanaf de nek nadat ze tijdens een vrijpartij “uit haar supersize bed gekatapulteerd werd”. Voor Busby liep het in 2013 mis als ze van standje wil veranderen. Het bed in kwestie was op dat moment nog maar een week in haar bezit.

Volgens Busby waren de twee helften aan de onderkant van het bed niet deftig aan elkaar vastgemaakt en ontbraken er ook twee beddenpoten. Daardoor was er een hoogteverschil ontstaan.

De advocaten van het bedrijf Beds Are Uzzz vegen die argumenten echter van tafel. Volgens hen was de staat van het bed allerminst abominabel. “De monteurs hebben hun werk deftig gedaan. En al ontbraken er twee beddenpoten zoals mevrouw Busby hier beweert, dan nog kan het bed niet op die manier in elkaar geklapt zijn. Veel waarschijnlijker is dat ze te dicht bij de rand zat toen ze haar evenwicht verloor en op die manier achterover gevallen is.”

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up