Vrouw verkracht, mishandeld en onthoofd door rebellen die haar bloed dronken

Een vrouw werd bruut verkracht, voordat ze werd onthoofd vóór een boze menigte, omdat ze vis had geserveerd aan rebellen.

De brute mishandeling, verkrachting en onthoofding is een ziekelijke strafmaatregel die wordt toegepast.

Gruwelijke beelden waarop te zien is hoe de vrouw werd mishandeld wordt massaal gedeeld door ooggetuigen in de Democratische Republiek Congo.

De openbare executie werd uitgevoerd met kapmessen bij het restaurant van de vrouw, nadat ze vis te eten had gegeven aan een groep anti-overheidsmilitanten, die haar bloed daarna dronken.

Volgens hun gewoonten mogen ze geen vis en vlees eten tijdens het vechten. Op de video schreeuwt een man dat de vrouw moet sterven voor het plegen van ‘hoogverraad’.

Voor haar dood werd ze gedwongen om ook seks te hebben met de zoon van de tweede vrouw van haar man. Een menigte keek toe, terwijl ze werden geslagen door een vrouw, een lid van de Kamuina Nsapu beweging, een rebellengroep.

De zoon werd daarna ook vermoord door de militanten.

Behalve het vermijden van vis en vlees, baden de militanten in een periode van een gevecht ook niet, omdat die handelingen hun geestelijke bescherming verbreken.

Een ooggetuige zegt in gesprek met een website: “het was beschamend, ziekelijk en denigrerend. Ik kon het niet aanzien en verliet de plek. We hebben nooit zoiets eerder meegemaakt.”

Volgens een andere getuige was de vrouw geliefd in de omgeving. Velen waren echter voorstander van de executie, omdat ze geloven dat de rebellen satanische krachten bezitten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Dikker worden tijdens feestdagen -ondanks veel en lekker eten- kun je voorkomen of reduceren
Delen:

Meer bizar nieuws

Wormburgers binnenkort te koop in Engeland

GFC NIEUWS- Een stadsboerderij in Ealing, Londen (Engeland), heeft een burger ontwikkeld van wormen en beweert dat die lekkerder smaakt dan rundvlees. Zie ook een…

Delen:

Man wordt wakker met spin in oor

GFC NIEUWS- Liam Gomez (27) werd wakker met een verstopt gevoel en enorme pijn in zijn oor. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:
Scroll Up