Vrouw tijdens gevecht in gezicht gestoken

De politie heeft maandagochtend een vrouw met verwondingen aan haar gezicht en hoofd aangetroffen.

Ze zou de verwondingen hebben opgelopen door een steekpartij tijdens een gevecht met Ronelle. B (32) te Geyersvlijt.

Volgens een verklaring van het slachtoffer leeft zij al geruime tijd op gespannen voet met Ronella. Op die bewuste maandagmorgen kregen zij een hooglopende ruzie. Ronella sloeg haar eerst met een fles op het hoofd en trok daarna een scherp voorwerp tevoorschijn waarmee zij haar in het gezicht stak.

Ronella had de plaats van het incident verlaten voor aankomst van de politie. Zij werd opgespoord aangehouden.

De politie doet nog onderzoek naar de toedracht van het incident.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up