Vrouw steelt kunstgebit, draagt het naar ontmoeting met reclasseringsambtenaar

GFC NIEUWS-Politieambtenaren van Indiana, VS, betrapten een vrouw op het dragen van een kunstgebit “dat duidelijk niet van haar was” naar een ontmoeting met een reclasseringsambtenaar.

Eerder op die bewuste dag, had iemand aangifte tegen een vrouw – die geïdentificeerd was als Joann Childers- bij het bureau gedaan van diefstal van een set kuntgebit.

Een reclasseringsambtenaar die later een ontmoeting had met Childers zegt dat ze opmerkte dat de vrouw een set parelwit vals gebit droeg dat hoogstwasschijnlijk het gestolen gebit was.

De politie bracht later een bezoek thuis bij de vrouw en spotte het gebit ergens op een rek. Daarop was er ook een zak met de naam van de eigenaar van het gebit.

De politieambtenaren grapten op Facebook over het incident door een serie hashtags te plaatsen bij het bericht: “#caughtwithoutmyteethin #takingabiteoutofcrime #gumdecision #illhavejailsoup #shesnotthetoothfairy”.

Childers werd aangeklaagd voor diefstal.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up