Vrouw steekt beveiligingsmedewerker discotheek

De 44-jarige beveiligingsmedewerker C.G. werd maandagochtend ter hoogte van zijn linkerschouder gestoken door een vrouw.

De politie van Geyersvlijt kreeg in de vroege ochtend van maandag 11 maart het bericht dat een steekpartij zich had voorgedaan bij een discotheek aan de Anamoestraat.

Volgens verklaring van beveiligingsmedewerker waren twee vrouwen van Braziliaanse komaf bezig te ruziën in de discotheek. Beide vrouwen werden door de beveiligingsmedewerker uit de discotheek gezet.

Een hunner, de 28-jarige Alina T., wilde weer naar binnen, maar de beveiligingsmedewerker weigerde haar de toegang. Alina liep vervolgens weg om kort daarna terug te keren naar de discotheek.

Op een onbewaakt moment bracht zij de beveiligingsmedewerker een steekverwonding toe met een mes. Daarna maakte Alina zich uit de voeten, maar werd door omstanders aangehouden. Vervolgens werd zij overgedragen aan de politie van het ressort Geyersvlijt.

Het mes is in het belang van het onderzoek in beslag genomen. De beveiligingsmedewerker werd door omstanders afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academische Ziekenhuis.

Alina werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld.

Delen:

Meer nieuws

Bonden binnen OWT&C roeren zich

De besturen van de Algemene Bond Personeel Milieubeheer (ABPM), Werknemers Organisatie Luchtvaart (WOL), Bond Personeel Sluizen en Gemalen (BPSG) en de Werknemers Organisatie Openbare Werken…

Delen:

Vier vreemdelingen opgesloten

De politie van regio West heeft vorige week vrijdag tijdens een verkeerscontrole, een autobestuurder staande gehouden aan de Mr. P Chandi Shawweg. In het voertuig…

Delen:

“BEP strijkt neer in Commewijne”

De partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) heeft zich met de installatie van een kern in Makreabo gevestigd in Commewijne. Delen:

Delen:

SWM betreurt negatieve berichtgeving

Op Facebook en Whatsapp circuleert er een bericht als zou het water van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) zijn besmet. Delen:

Delen:

VHP gaat voor alle 5 zetels in Nickerie

Wageningers hebben zaterdagavond tijdens een VHP-vergadering aangegeven dat zij verandering willen en daardoor de Oranje beweging ondersteunen. Delen:

Delen:
Scroll Up