Vrouw slikt complete strip pijnstillers met verpakking door

Toen een vrouw uit Noord-Ierland een tijdje geleden pijn kreeg, besloot ze de complete doordrukstrip tramadol door te slikken, inclusief plastic en aluminium.

Die kwam vast te zitten in haar slokdarm. De volgende ochtend ging ze naar een ziekenhuis omdat ze moeite had om haar eten door te slikken. Artsen stelden vast dat ze gewoon kon ademen en dat ze in goede staat was.

Op röntgenfoto’s was de strip niet te zien. Ze mocht naar huis, maar drie dagen later was ze al weer terug met dezelfde klachten. Ze kreeg pijnstillers en haar symptomen verdwenen, dus mocht ze weer naar huis.

Vijf dagen later ging ze weer naar een ziekenhuis, maar weer werd er niets gevonden. Bij het vierde bezoek besloot een arts om met een cameraatje een inwendig onderzoek te doen. Toen werd de strip gevonden. Hij zat vast in de slokdarm van de vrouw. Zeventien dagen na inslikken werd hij veilig verwijderd. De vrouw zei dat ze niet wist dat ze de strip had doorgeslikt.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:
Scroll Up