Vrouw probeert pasgeboren baby in heuptas uit de Filipijnen te smokkelen

GFC NIEUWS- Een Amerikaanse vrouw is gepakt op het vliegveld van de Filipijnen terwijl ze probeerde om langs de immigratiedienst te gaan met een pasgeboren baby in een tas.

Jennifer Talbot, 43, had ingecheckt voor een vlucht terug naar de VS toen agenten op de Ninoy Aquino Internationale Luchthaven in Manila de baby ontdekten in een overgrote heuptas.

De vrouw probeerde langs de bewaking van het vliegveld en de immigratie te gaan, maar de politie werd ingeschakeld toen ze zat in de vertrekruimte.

De verdachte is gearresteerd en wordt ondervraagd door de politie, terwijl de identiteit van de baby wordt nagetrokken en hoe ze aan het kind, dat nauwelijks zes dagen oud was, is gekomen.

De vrouw had geen documenten van de baby bij zich die konden aantonen dat ze de bevoegdheid had om het kindje mee aan boord van het vliegtuig te nemen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:
Scroll Up