Vrouw ‘moet 7 uren op beplaste vliegtuigstoel zitten nadat cabinepersoneel haar toegang tot het toilet weigerde’

GFC NIEUWS- Een vrouw beweert dat ze gedwongen was om zeven uren te zitten in haar eigen urine tijdens een vlucht, nadat het cabinepersoneel haar de toegang tot het toilet weigerde.

De 26-jarige vrouw vloog terug naar Dublin Airport vanuit Bogota in Colombia met een toestel van Air Canada.

Tijdens de eerste helft van de reis van Bogota naar Toronto liep de vlucht een vertraging op van ruim twee uren.

De vrouw zei het personeel een paar keer dat ze dringend gebruik moest maken van het toilet, maar steeds werd geweigerd en moest ze terug naar haar plaats.

Ze vertelt: “Ik heb vier keer gevraagd over een periode van twee uren als ik gebruik mocht maken van het toilet, maar ik werd steeds naar mijn plaats teruggestuurd, ondanks ik aan het personeel doorgaf dat het dringend was en dat ik vreesde dat ik het in mijn broek zou doen.”

“Heel onbeschoft werd aan mij gezegd dat ik terug moest naar mijn plek en uiteindelijk plaste ik in mijn broek.”

De verontwaardigde vrouw zegt dat ze daarna zeven uur lang in haar eigen urine moest zitten en werd ze straal genegeerd door het cabinepersoneel.

Toen het vliegtuig een tussenstop maakte in Toronto was, was de vrouw genoodzaakt om een hotel op te zoeken om zich op te frissen en schone kleren aan te doen.

Ze heeft haar misnoegen over het incident doorgespeeld aan Air Canada die haar verontschuldiging aanbood en de vrouw een voucher aanbood ter waarde van ongeveer US$ 390.

De vrouw is echter niet tevreden met de verontschuldiging en vindt dat er opgetreden moet worden tegen het cabinepersoneel.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer bizar nieuws

Wormburgers binnenkort te koop in Engeland

GFC NIEUWS- Een stadsboerderij in Ealing, Londen (Engeland), heeft een burger ontwikkeld van wormen en beweert dat die lekkerder smaakt dan rundvlees. Zie ook een…

Delen:

Man wordt wakker met spin in oor

GFC NIEUWS- Liam Gomez (27) werd wakker met een verstopt gevoel en enorme pijn in zijn oor. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:
Scroll Up