Vrouw ‘mishandelt zoon (12) met ijshockey stok om demonen uit te drijven’

GFC NIEUWS-Een populaire haarstylist heeft haar 12-jarige zoon mishandeld met een ijshockey stok tijdens een maandlange campagne van mishandeling in een poging om demonen uit te drijven.

Maya Mayer uit Rusland injecteerde Anton met hoge doses pijnstillers en kalmerende drugs, waardoor hij niet gilde tijdens de mishandeling.

De 29-jarige vrouw is ervan overtuigd dat haar zoon bezeten is door de duivel. De jongen zei aan de politie dat zijn moeder bleef zeggen dat ze de demonen aan het uitdrijven was.

De jongen werd alleen en uitgehongerd ontdekt door een hotelmanager in een kamer die hij met zijn moeder deelde.

Zijn hele lichaam en gezicht waren bedekt met blauwe plekken.

Injectiesporen waren op zijn benen en billen.

De moeder is gearresteerd voor mishandeling. Ze riskeert een gevangenisstraf van zeven jaar.

Mayer beweert dat haar ouders – die op de jongen letten – hem hebben blootgesteld aan slechte geesten.

Haar zus Olga Kurgozheva zegt: “Ze schreeuwde: ‘Jullie hebben demonen mijn zoon laten overnemen. Het komt door jullie energie en voeding. Demonen wonen in jullie, ze moeten uitgedreven worden’.”

Het jammerlijke is volgens de zus dat Anton gelooft dat hij bezeten is door demonen.

Mayer heeft ook nog een baby van een maand. Beide kinderen zijn door familie opgevangen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up