Vrouw levend opgegeten door maden in horrorhuis vol van rottende uitwerpselen

GFC NIEUWS-Een vrouw werd levend opgegeten door maden in een horrorhuis dat vol was met rottende uitwerpselen.

Donna Bettley leefde onder omstandigheden die beschreven werden als grimmig en beangstigend in een woning, die ze deelde met haar vader en zus, in Bridlington, een stad in Engeland.

Het bed van de 42-jarige vrouw was bedekt met schimmels en uitwerpselen.

Ze stierf ten gevolge van bloedvergiftiging, een ernstig, soms dodelijk verlopend ziektebeeld als gevolg van een infectie, veroorzaakt door innesteling van maden en larven in haar benen en onderrug.

Haar lichaam werd volledig bedekt met vliegen en maden ontdekt, die eitjes hadden gelegd en zich hadden genesteld in haar huid. De vrouw was zeker 5-8 dagen dood, voordat ze werd ontdekt.

Alhoewel de vader van de vrouw nalatigheid werd verweten, was er onvoldoende bewijs aanwezig voor een veroordeling.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up