Vrouw laat zoon (10) in hete zon staan, omdat hij eten morste in haar voertuig

Een moeder uit Houston, VS, heeft haar zoon (10) zaterdag ‘gedumpt’ in een park, omdat hij eten in haar voertuig had laten vallen.

De jongen werd door de moeder uit het voertuig gezet, terwijl de temparatuur op dat moment 38 graden celcius was.

Enkele agenten die aanwezig waren bij een pompstation zagen de jongen alleen lopen en vroegen wat er aan de hand was. Hij vertelde aan ze dat hij door zijn moeder werd gestraft.

Kessa Brown, de moeder van de jongen, werd een uur later gelokaliseerd door de politie en werd aangehouden. Zij wordt verdacht van kindermishandeling.

The Houston Chronicle meldt dat de vrouw recentelijk voorwaardelijk in vrijheid is gesteld. Het gaat bij die zaak mogelijk ook om mishandeling van de jongen.

Delen:

Meer nieuws

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant….

Delen:

Informatieve dag BOG op scholen

Vrijdag hield het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) met Wereld Voedselveiligheidsdag in samenwerking met de Pan American Health Organization (PAHO) een informatieve dag voor de…

Delen:
Scroll Up