Vrouw in Kwatta mishandelt kleinzoon (8) omdat hij met linkerhand schrijft -mag niet van haar God

GFC NIEUWS- Een vrouw die woont in Kwatta mishandelt haar 8- jarige kleinzoon omdat het hem maar niet lukt om met zijn rechterhand te schrijven. De jongen wordt na school door een schoolbus gebracht naar haar voor opvang, omdat zijn alleenstaande moeder dan aan het werk is.

De oma helpt het jochie ook met het maken van huiswerk. Echter accepteert zij niet dat hij linkshandig is. Om die reden krijgt het slachtoffertje fikse klappen en scheldkanonnades over zich heen, zodra hij met zijn linkerhand schrijft.

Een familielid dat dit tafereel recentelijk aanschouwde, wees de vrouw erop dat zij moet accepteren dat het kind linkshandig is, dat daar helemaal niets mis mee is en direct moet stoppen hem te mishandelen.

De grootmoeder is echter van mening dat het schrijven met de linkerhand veel ongeluk met zich meebrengt. Bovendien heeft zij, zegt ze, in de moskee geleerd dat het verboden is. Het schrijven met de linkerhand wordt volgens haar sterk geassocieerd met al het kwaad in onze wereld.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up