Vrouw in Kwatta mishandelt kleinzoon (8) omdat hij met linkerhand schrijft -mag niet van haar God

GFC NIEUWS- Een vrouw die woont in Kwatta mishandelt haar 8- jarige kleinzoon omdat het hem maar niet lukt om met zijn rechterhand te schrijven. De jongen wordt na school door een schoolbus gebracht naar haar voor opvang, omdat zijn alleenstaande moeder dan aan het werk is.

De oma helpt het jochie ook met het maken van huiswerk. Echter accepteert zij niet dat hij linkshandig is. Om die reden krijgt het slachtoffertje fikse klappen en scheldkanonnades over zich heen, zodra hij met zijn linkerhand schrijft.

Een familielid dat dit tafereel recentelijk aanschouwde, wees de vrouw erop dat zij moet accepteren dat het kind linkshandig is, dat daar helemaal niets mis mee is en direct moet stoppen hem te mishandelen.

De grootmoeder is echter van mening dat het schrijven met de linkerhand veel ongeluk met zich meebrengt. Bovendien heeft zij, zegt ze, in de moskee geleerd dat het verboden is. Het schrijven met de linkerhand wordt volgens haar sterk geassocieerd met al het kwaad in onze wereld.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up