Vrouw doodgeslagen door echtgenoot met koevoet na geplaag over erectiestoornissen

GFC NIEUWS- Een computerdeskundige die leed onder het emotioneel geweld van zijn depressieve vrouw sloeg helemaal door toen ze hem “slap en nutteloos” noemde vanwege zijn erectiestoornissen.

In de Liverpool Crown Court in Engeland werd aangehaald dat David Pomphret, 51, zijn vrouw Ann Marie, 49, meer dan 30 keer sloeg met een koevoet, totdat ze doodbloedde.

Pomphret zei tijdens de behandeling van de zaak ‘ik heb de vrouw vermoord van wie ik hield’, maar hij weerspreekt moord op basis van tijdelijk verlies van controle tijdens een ruzie bij de stallen waar ze paarden hielden.

Op 2 november 2018 ging het koppel na boodschappen te hebben gehaald naar hun stallen nabij hun woning om de paarden te checken.

De vrouw reageerde boos toen de man zei dat hij enkele gereedschappen moest halen bij de stallen om een kapotte douche thuis te repareren.

De vrouw zou gegild hebben dat hij verdomme gek was en alleen meer rommel gaat creëren.

Vervolgens begon ze hun dochter te bekritiseren en verweet de man een slechte ouder te zijn, omdat hij het meisje toestond om op de zaterdag uit te gaan, terwijl hij weet dat ze het doet om seks te hebben.

Hij vervolgt: “Ze bleef mij verweten dat ik een slechte ouder ben en noemde me verdomme waardeloos. Ze noemde me slap en nutteloos. Het is een beetje beschamend – we hadden problemen, ik heb enige tijd problemen, erectiestoornissen. Ik presteerde niet zo goed.

“Marie ging steeds tekeer, maakte steeds verwijten en gilde.” Hetzelfde gebeurde op die dag.

“Ze sloeg me op een gegeven moment in mijn gezicht.”

De man zegt dat hij zich daarna niet veel meer kan herinneren.

Het eerstvolgende dat hij zich kon herinneren, was dat hij stond naast haar levenloos lichaam. Bloed was aan zijn handen en aan de koevoet. Ze lag op de grond.”

De verdachte zegt dat hij zich niet kan herinneren dat hij zijn vrouw aanviel met de koevoet.

Het koppel ontmoette mekaar op de 21ste jaardag van de vrouw, waren 22 jaar getrouwd en hebben een dochter van 18 jaar.

Maar na enige tijd ging de relatie achteruit en ook de psychische en mentale gezondheid van de vrouw die behandeld werd tegen kanker en depressie.

De rechtszaak wordt voortgezet.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer bizar nieuws

Wormburgers binnenkort te koop in Engeland

GFC NIEUWS- Een stadsboerderij in Ealing, Londen (Engeland), heeft een burger ontwikkeld van wormen en beweert dat die lekkerder smaakt dan rundvlees. Zie ook een…

Delen:

Man wordt wakker met spin in oor

GFC NIEUWS- Liam Gomez (27) werd wakker met een verstopt gevoel en enorme pijn in zijn oor. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:
Scroll Up