Vrouw bijt stuk uit neus van vriendin en slikt het vervolgens door

In Texas beet de dronken Jessica Collins (41) woensdag een stuk uit de neus van haar vriendin Tatiana (28). Ze deed dat nadat het meisje weigerde haar sigaretten en alcohol aan de vrouw af te geven. Als klap op de vuurpijl slikte Collins het stuk mensenvlees ook nog door.

De ruzie ontstond toen het duo na een nachtje stappen aankwam in Collins’ woning. De beschonken vrouw stond erop dat haar vriendin haar sigaretten en alcohol aan haar gaf. Toen ze dat weigerde viel Collins aan.

Aangezien de vrouw geen ziekteverzekering heeft, kijkt ze aan tegen een leven zonder neus. Omdat Collins het uitgebeten stuk inslikte, is plastische chirurgie nog de enige optie. Het kostenplaatje daarvan bedraagt echter 12.000 dollar en dat kan de vrouw niet betalen.

Ook wachten op de schadevergoeding is geen optie. Als de operatie niet binnen de 2 weken wordt uitgevoerd, slinkt de kans op een succesvolle ingreep zienderogen weg.

Een vriendin van Tatiana zette daarom een crowdfundingsactie op. Ze hoopt zo het nodige geld bij elkaar te sprokkelen om de operatie mee te kunnen betalen. Om de actie kracht bij te zetten, postte ze er ook een foto van de verminkte neus bij.(HLN.be)

Meer bizar nieuws

Voetbalclub liegt over dood speler

De Leinster Senior Football League davert op zijn grondvesten. De Ierse regionale voetbalcompetitie heeft te maken gehad met een vals sterfgeval. Ballybrack FC, een van…

Japanse man (35) trouwt met hologram

De moeder van Akihiko Kondo weigerde naar zijn bruiloft in de Japanse hoofdstad Tokio te komen, maar haar 35-jarige zoon liet zich daardoor niet weerhouden….

Non wordt pornoster

Acht jaar zat ze in het klooster, de 28-jarige Yudi Pineda. Toen besloot de Colombiaanse het over een heel andere boeg te gooien. Ze zei…

Man (69) wil officieel 20 jaar jonger worden

Emile Ratelband lijdt naar eigen zeggen onder zijn officiële leeftijd. Daarom vroeg de Nederlandse positiviteitsgoeroe vandaag officieel aan de rechter om hem twintig jaar jonger…

Scroll Up