Vrouw bijt stuk uit neus van vriendin en slikt het vervolgens door

In Texas beet de dronken Jessica Collins (41) woensdag een stuk uit de neus van haar vriendin Tatiana (28). Ze deed dat nadat het meisje weigerde haar sigaretten en alcohol aan de vrouw af te geven. Als klap op de vuurpijl slikte Collins het stuk mensenvlees ook nog door.

De ruzie ontstond toen het duo na een nachtje stappen aankwam in Collins’ woning. De beschonken vrouw stond erop dat haar vriendin haar sigaretten en alcohol aan haar gaf. Toen ze dat weigerde viel Collins aan.

Aangezien de vrouw geen ziekteverzekering heeft, kijkt ze aan tegen een leven zonder neus. Omdat Collins het uitgebeten stuk inslikte, is plastische chirurgie nog de enige optie. Het kostenplaatje daarvan bedraagt echter 12.000 dollar en dat kan de vrouw niet betalen.

Ook wachten op de schadevergoeding is geen optie. Als de operatie niet binnen de 2 weken wordt uitgevoerd, slinkt de kans op een succesvolle ingreep zienderogen weg.

Een vriendin van Tatiana zette daarom een crowdfundingsactie op. Ze hoopt zo het nodige geld bij elkaar te sprokkelen om de operatie mee te kunnen betalen. Om de actie kracht bij te zetten, postte ze er ook een foto van de verminkte neus bij.(HLN.be)

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up