“Vrouw bevalt van broers baby”- adoptie was te duur

GFC NIEUWS- Een liefhebbende zus is bevallen van een babymeisje van haar broer en zijn partner.

Ze zal altijd de ‘speciale tante’ zijn en niet haar ‘mama’.

Chapelle Cooper (27) besloot te helpen toen haar broer, Scott Stephenson (30) en zijn partner Michael Smith (29) niet in staat waren om te adopteren, vanwege de hoge kosten. Ook vonden ze het proces te ingewikkeld.

Chapelle, die al een dochter heeft van 5 jaar, stelde voor om surrogaatmoeder te worden. Er werd gebruikt gemaakt van haar eicellen en sperma van Michael.

Harper Elizabeth Smith is vorige week vrijdag geboren en maakt het heel goed.

“Ik zal altijd van haar houden als mijn eigen kind. Maar de rol van moeder zal ik niet vervullen. Ik wil alleen de favoriete tante zijn,” zegt Chapelle.

Scott beschrijft het geschenk van Chapelle als volgt: “ongelooflijk en het meest opmerkelijke.”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up