Vrouw beroofd van halsketting door man die haar achtervolgt en lastig valt

De 30-jarige halskettingdief Etto L. werd in de vroege ochtend van vrijdag 10 augustus door een burger aangehouden en overgedragen aan de politie van het ressort Centrum. Etto had een vrouw beroofd van haar halsketting ter hoogte van de hoek Mahonylaan en de Weg naar Maretraite.

De vrouw verklaarde aan de politie dat zij in de buurt woont. Op die bewuste dag kreeg ze een woordenwisseling met haar man in de Palmentuin. Ze liep op een bepaald moment boos weg en liet haar partner achter in de tuin.

In de Grote Combeweg, ter hoogte van het Belastingkantoor, werd zij achtervolgd en lastig gevallen door Etto. Ter hoogte van de hoek Mahonylaan rukte Etto haar gouden halsketting met hanger weg van haar hals.

Op hetzelfde moment kwam haar echtgenoot die op zoek naar haar was, in een taxi aangereden. Huilend vertelde zij haar man wat haar was overkomen en wees welke richting Etto was gelopen was na zijn criminele daad.

De echtgenoot wist Etto in de directe omgeving aan te houden en schakelde de politie in. Alleen de halsketting is terug gevonden. Voordat hij werd aangehouden had Etto de halsketting met hanger weggegooid. De hanger is waarschijnlijk losgeraakt en is niet terug gevonden.

Meer nieuws

Wegstrekking Jenny-Henar wordt hersteld

Binnen het kader van de verbetering van de Oost-West ontsluitingswegen zoals opgenomen in het ontwikkelingsplan 2017-2021 heeft het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie…

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up