Vrouw aangeklaagd voor dood van haar baby door drugs in moedermelk

Een vrouw die naar eigen zeggen methadon slikt om van haar verslaving aan pijnstillers af te komen, wordt in Amerika aangeklaagd voor het overlijden van haar zoontje van elf weken. Het kind zou via haar borstvoeding drugs binnen hebben gekregen.

Bij de autopsie van het jongetje werd duidelijk dat hij was overleden aan een combinatie van methadon, amfetamine en metamfetamine. Zijn moeder, de dertigjarige Samantha Jones, heeft tijdens politieverhoor toegegeven dat ze al tijdens zijn zwangerschap methadon slikte. Ook na de geboorte ging ze daar mee door.

De eerste weken gaf ze haar zoon borstvoeding. Drie dagen voor zijn overlijden was ze overgestapt op flesvoeding, omdat hij niet genoeg moedermelk binnenkreeg. De nacht voordat het jongetje overleed, gaf ze hem nog een keer de borst. Ze verklaarde later dat ze te moe was om naar beneden te lopen en een fles te maken.

Enkele uren later ging de vader van het jochie naar zijn werk. Hij maakte een fles voor het kind. Jones gaf de voeding en legde het kind rond half 7 weer in zijn bed. Een uur later vond ze hem bleek en bloedend uit zijn neus. Ze probeerde hem te reanimeren en schakelde de hulpdiensten in. Het kind overleed een paar uur later in het ziekenhuis.

Jones heeft nog een kind (van twee jaar) dat bij zijn vader woont. Ze zit vast op verdenking van moord. De eerste zitting in haar zaak dient in augustus.

Meer bizar nieuws

Voetbalclub liegt over dood speler

De Leinster Senior Football League davert op zijn grondvesten. De Ierse regionale voetbalcompetitie heeft te maken gehad met een vals sterfgeval. Ballybrack FC, een van…

Japanse man (35) trouwt met hologram

De moeder van Akihiko Kondo weigerde naar zijn bruiloft in de Japanse hoofdstad Tokio te komen, maar haar 35-jarige zoon liet zich daardoor niet weerhouden….

Non wordt pornoster

Acht jaar zat ze in het klooster, de 28-jarige Yudi Pineda. Toen besloot de Colombiaanse het over een heel andere boeg te gooien. Ze zei…

Man (69) wil officieel 20 jaar jonger worden

Emile Ratelband lijdt naar eigen zeggen onder zijn officiële leeftijd. Daarom vroeg de Nederlandse positiviteitsgoeroe vandaag officieel aan de rechter om hem twintig jaar jonger…

Scroll Up