Vrouw aangehouden met euro 40.000 op luchthaven Zanderij

De douanerecherche heeft in de vroege ochtend van dinsdag 7 mei een vrouw op de Pengel internationale luchthaven aangehouden.

De 32-jarige vrouw R.H. wilde naar ons buurland Brazilië afreizen. Bij het scannen van haar handbagage werd een doos met daarin euro 40.000,- door de douane ontdekt.

De vrouw wilde het geld uit Suriname smokkelen en heeft zich daarmee schuldig gemaakt aan een economisch delict.

R.H. werd door de douanerecherche aangehouden en samen met het geld overgedragen aan de politie van Zanderij. Omdat het om een economisch delict ging, werd ze door het Openbaar Ministerie in de gelegenheid gesteld de zaak buiten proces af te handelen.

De vrouw betaalde een fikse boete in vreemde valuta. Het restant bedrag werd omgezet in Surinaamse dollars en dat bedrag kreeg zij terug. Daarna werd zij heengezonden.

Delen:

Meer nieuws

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up