Vrouw (83) sterft maanden nadat ze werd vatsgebonden en geïnjecteerd door personeel cruiseschip

Personeel op een cruiseschip dat een vrouw had vastgebonden en haar vervolgens injecteerde met een kalmeringsmiddel tijdens een paniekaanval heeft bijgedragen tot haar dood, concludeert een patholoog anatoom in Engeland.

Marguerite Hayward uit Engeland werd ziek tijdens haar verblijf op een cruise met haar man Fred.

De 83-jarige, die leed aan delirium – een plotseling optredende verwardheid- werd op 25 april 2017 wakker met een paniekaanval op de ‘Regent Seven Seas Cruises Explorer’.

De echtgenoot informeerde de receptie en zeven personeelsleden arriveerden kort daarna in de kamer om hulp te bieden.

De vrouw werd door het personeel vastgebonden met koorden van een badjas en werd geïnjecteerd met een kalmeringsmiddel dat was voorgeschreven door de aanwezige arts.

Alhoewel de vrouw herstelde, moest het koppel het zes sterren cruiseschip in Sorrenton, Italië, verlaten ondanks protesten van de echtgenoot.

Het koppel ontving later een rekening van US$ 1.200 voor het kalmeringsmiddel, meldt Eastern Daily Press.

De vrouw werd gebracht naar een ziekenhuis in Italië, maar vanwege een tekort aan bedden moest ze 24 uur zittend doorbrengen op een reiskoffer.

Na zeven dagen in het ziekenhuis werd ze overgevlogen naar Engeland en werd opgenomen in het ziekenhuis.

Ze werd daarna overgebracht naar een verzorgingshuis waar ze op 29 juli overleed.

Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Baby geboren met drie hoofden

GFC NIEUWS- Een babymeisje dat geboren is met drie hoofden vanwege een onbekende medische conditie heeft medici verbijsterd in India. Delen:

Delen:

Veel poep, urine en slijm in zwembaden

GFC NIEUWS GEZONDHEIDSREDACTIE- Veel bezoekers van zwembaden, 1 op de 5 mensen, zijn te lui om gebruik te maken van het toilet en plassen ongestoord…

Delen:

Knakkende nek leidt tot beroerte

Redactie GFC Nieuws — Josh Hader (28) had midden maart een zere nek. Hij probeerde de pijn met rekoefeningen weg te werken, door zijn nek…

Delen:

Meer behoefte aan junkfood bij slaapgebrek?

Een nieuwe studie gepubliceerd in het vakblad Journal of Neuroscience bevestigt dat mensen die te weinig hebben geslapen, meer behoefte hebben aan calorierijke voeding dan…

Delen:

Wat is diabetische retinopathie?

Diabetische retinopathie is een degeneratieve aandoening van de bloedvaten van het netvlies die voorkomt bij mensen met suikerziekte (diabetes). Het netvlies is de lichtgevoelige laag…

Delen:
Scroll Up