Vrouw (28) uit Wanica mag niet naar familie, winkel, vriendinnen en feestjes

De moeder van een 28- jarige vrouw uit Wanica heeft deze week hulp gezocht bij de vrouwenafdeling van de GH Internationale Welfare Foundation. De moeder beschuldigt haar 30- jarige schoonzoon van geestelijke vrouwenmishandeling.

Volgens de moeder mag haar dochter, sinds zij zeven jaren geleden is getrouwd, nergens meer naar toe. Bovendien heeft hij andere verregaande restricties opgelegd.

Haar kind mag van haar echtgenoot niet naar de familie, supermarkt, vriendinnen of naar feestjes. Ook mag zij niet appen of bellen met vrienden of vriendinnen. Haar mobiele telefoon krijgt ze alleen ter beschikking op momenten waarop haar man bij haar is. Daarenboven mogen gesprekken alleen in zijn bijzijn en met zijn goedkeuring worden gevoerd.

De 28- jarige huisvrouw mag ook niet gaan werken, maar moet wel de hele dag thuis blijven om te koken, het huis op te ruimen en haar man op al zijn wenken te bedienen.

Volgens Jennifer Atmo, voorzitter van de vrouwenafdeling, is er duidelijk sprake van mishandeling. “Het gedrag van deze man past niet in deze tijd. Het slachtoffer wordt in feite totaal geïsoleerd van de buitenwereld en gemanoeuvreerd in een afhankelijke positie. Zo kan hij haar zoveel en lang mogelijk onder controle houden”, stelt Atmo tegenover GFC Nieuws.

Het ligt in de bedoeling van de vrouwenafdeling om op korte termijn een goed gesprek te voeren met de bazige echtgenoot.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:
Scroll Up