Vriendje schiet vanwege ruzie vriendin en ouders dood

Redactie GFC Nieuws — De 21-jarige Dakota Theriot is in de Amerikaanse staat Virginia gearresteerd. Hij wordt verdacht van de moord op zijn ouders, zijn vriendin en haar gezinsleden met twee schietpartijen in Louisiana.

Dakota is de hoofdverdachte van de moord op zijn ouders, Keith en Elizabeth Theriot. Zij werden zaterdagmorgen doodgeschoten in hun trailer. De politie kon een van hen nog spreken voor de dood intrad.

Na de moord op zijn ouders doodde de jongeman nog drie personen in een andere stacaravan in Livingston Parish.

Uit het onderzoek komt voorlopig het beeld naar voren dat een “ruzie tussen een vriend en zijn vriendin” leidde tot de schietpartijen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up