Vriendje schiet vanwege ruzie vriendin en ouders dood

Redactie GFC Nieuws — De 21-jarige Dakota Theriot is in de Amerikaanse staat Virginia gearresteerd. Hij wordt verdacht van de moord op zijn ouders, zijn vriendin en haar gezinsleden met twee schietpartijen in Louisiana.

Dakota is de hoofdverdachte van de moord op zijn ouders, Keith en Elizabeth Theriot. Zij werden zaterdagmorgen doodgeschoten in hun trailer. De politie kon een van hen nog spreken voor de dood intrad.

Na de moord op zijn ouders doodde de jongeman nog drie personen in een andere stacaravan in Livingston Parish.

Uit het onderzoek komt voorlopig het beeld naar voren dat een “ruzie tussen een vriend en zijn vriendin” leidde tot de schietpartijen.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up