Vorige week kocht hij een eiland, daarna stal hij een koffiezetapparaat in een supermarkt

Redactie GFC Nieuws — Hij is eigenaar van het Real World resort in Key Haven, dat MTV afhuurt voor het maken van opnamen. Vorige week kocht hij Thompson Island, een privé-eilandje van net geen 2 hectaren groot in Florida, voor 8 miljoen dollar. Zaterdag werd hij gearresteerd voor winkeldiefstal. De buit was zo’n 300 dollar waard.

Andrew Lippi (59) hoeft zijn dubbeltjes niet tweemaal om te draaien – Real World huur je via Airbnb voor bijna 1000 dollar per overnachting.

Toch stal hij een twee koffiezetapparaten, acht gloeilampen en een beddenlaken van de Kmart in Key West.

De politie zegt dat Lippi de spullen kocht, andere zaken in de dozen deed, en die terugbracht naar Kmart. Lippi zelf houdt het op een “ingewikkeld zakelijk meningsverschil.”

In de doos van het gekochte Keurig koffiezetapparaat (prijs: 165 dollar) kwam een basketbal terug. De lampen waren verruild met een ander type. En in de verpakking waar het beddenlaken had gezeten, zat nu alleen een kussensloop.

Hoe dat allemaal mogelijk was – geen idee, zegt Lippi. Op 18 april mag hij dat de rechter wijsmaken. Voorlopig blijft hij op vrije voeten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up