Voorzitter Simons zet sporters in het zonnetje

Sporters die in de voorbije periode Suriname op de kaart hebben geplaatst door medailles te behalen zijn vandaag in het zonnetje gezet door de voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Jennifer Simons.

Tot de groep behoren de 13 sporters, die van 14 tot en met 21 maart 2019 hebben deelgenomen aan de Special Olympics World Summer Games in Abu Dhabi en Dubai.

Deze sporters hebben 15 medailles voor Suriname binnengehaald, waarvan 6 gouden, 6 zilveren en 3 bronzen.

Verder hebben de sporters Ralitsa Nijman (worstelen), Yaël Touw Ngie Touw (zwemmen), Tosh van Dijk (taekwondo) en Miguel van Assen (atletiek) als blijk van waardering ook presentjes ontvangen.

Alle medaillewinnaars hebben van het parlement naast een waardebon van een sportwinkel ter waarde van SRD 1000 ook een spaarbankboek, certificaat en een bloemetje gekregen.

De special olympians die niet in de prijzen zijn gevallen, maar zich bijzonder hebben ingezet hebben naast een certificaat ook een waardebon van SRD 500 gekregen. Zonder de inzet van de coaches waren deze bijzondere prestaties niet mogelijk.

Ook de coaches hebben elk een waardebon, certificaat en een bloemetje ontvangen.

Delen:

Meer nieuws

Investsur informeert directie en staf LVV

De directie en staf van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) zijn geïnformeerd geworden over het Instituut ter Bevordering van Investeringen in Suriname…

Delen:

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up