Vogel doodt fokker in Florida: ‘Gevaarlijkste vogel ter wereld’

Redactie GFC Nieuws — Een fokker in Florida werd vrijdag gedood door een grote loopvogel. De vogel viel hem aan nadat hij waarschijnlijk was gevallen.

De man kweekte de vogel, een casuarius, op zijn boerderij in Gainesville. De casuarius wordt beschouwd als de gevaarlijkste vogel ter wereld.

Het dier kan elke aanvaller doden met een enkele haal van de poten, waar het messcherpe klauwen van gemiddeld 10 centimeter heeft.

Er zijn diverse verslagen van dodelijke ongelukken, waarbij een casuarius mensen of dieren met een enkele trap doodde. De vogel kan tot ongeveer 1,80 meter groot worden en een gewicht halen van zo’n 75 kilo.

In de natuur komen zij alleen in Australië en Nieuw-Guinea voor. De casuarius kan niet vliegen, maar wel heel hard lopen: het dier kan een snelheid van wel 50 kilometer per uur halen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up