Voedingskabels EBS Intervastproject doorgesneden door dieven

De politie van het ressort Houttuin heeft in de nacht van woensdag 6 maart de 53-jarige Imro V., de 33-jarige Rakeshkumar J. en de 33-jarige Etienne F. aangehouden voor gekwalificeerde diefstal.

Imro en Rakeshkumar werden op heterdaad betrapt door de surveillerende politie van Livorno in het Intervastproject aan de Martin Luther Kingweg. Zij waren bezig enkele meters voedingskabel van de EBS te stelen.

Bij deze twee verdachten zijn drie snijwerktuigen en een ladder aangetroffen. Deze voorwerpen zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen. De verdachten verklaarden, dat zij ter plaatse seks met elkaar aan het bedrijven waren en ontkenden dat zij bezig waren diefstal te plegen.

Niet lang na de aanhouding van Rakeshkumar en Imro kreeg de politie van Domburg de melding, dat een verdacht voertuig gesignaleerd was in hun ressort. De politie van Domburg ging op onderzoek uit en trof het voertuig aan met daarin de 33-jarige Etienne F.

In het voertuig trof de politie van Domburg het rijbewijs van de 33-jarige Rakeshkumar aan, die niet lang daarvoor was aangehouden door de collega’s van Houttuin. Het voertuig was van Rakeshkumar.

De politie kreeg sterk het vermoeden dat Etienne de kompaan was van Imro en Rakeshkumar en dat hij vermoedelijk op een sein wachtte om ze op te halen.

Tijdens het onderzoek bleek dat meerdere voedingskabels van de EBS waren doorgesneden. Het onderzoek moet nog uitwijzen of deze drie verdachten betrokken waren bij die handelingen.

Het drietal is in verzekering gesteld. De recherche van regio Midden is belast met het verder onderzoek.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up