Vloeibare cocaïne onderschept in siroop op Jules Sedney Nieuwe Havencomplex

De douane stuitte vorige week donderdagmorgen op het Jules Sedney Nieuwe Havencomplex tijdens controle op drugs die verborgen zat in een partij siroop die voor export op de Haven lag.

Volgens informatie van de PR van het KPS vandaag werd de afdeling narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname ingeschakeld. Samen met de douane werd de partij van 900 flessen gembersiroop onderzocht met behulp van cocaïnetesters.

In 8 flessen siroop moet er cocaïne zijn opgelost. Het onderzoek op de Haven is vanmorgen, voor wat het onderzoeken van de flessen siroop betreft, afgerond.

De acht flessen siroop zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Deze strafzaak is in onderzoek bij de Narcotica Brigade met ondersteuning van de douanerecherche.

Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Delen:

Meer nieuws

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant….

Delen:
Scroll Up