Vinger- en teennagels vrouw rotten weg, artsen hebben geen idee waarom

De 53-jarige Andrea Calland uit Liverpool, Engeland, is intussen al haar vinger- en teennagels kwijt.

“De artsen hebben geen antwoord voor me. Ik moest gewoon toezien hoe stuk voor stuk alle nagels van mijn vingers en tenen wegrotten”, vertelt Calland aan Liverpool Echo.

De vrouw durft nu niet meer uit huis en heeft haast alle sociale contacten met vrienden verbroken. Calland bezocht haar huisarts toen een van haar teennagels plotseling losraakte. Een stuk van de nagel werd getest, maar men kon geen oorzaak vinden. Ze kreeg een crème en moest daarna naar een dermatoloog. Maar ook toen kon niet worden vastgesteld wat de oorzaak was en bleven de nagels wegrotten.

Calland kon vanwege haar toestand een aanbod om colleges te verzorgen bij een schoonheidsinstituut niet aannemen.

Intussen is Calland al haar nagels kwijt. De vrouw zegt dat ze wegkwijnt. Vanwege haar toestand verslechterde haar liefdesrelatie. Ook kan ze geen werk vinden, althans werk waar ze van houdt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up