Vier tieners aangehouden voor verkrachting 13-jarig meisje; slachtoffer overleden

Een 13-jarig meisje kwam woensdag te overlijden, nadat ze een dag daarvoor was verkracht door vier tieners.

De moeder van het meisje deed woensdag aangifte van verkrachting van haar dochter. Het meisje verliet dinsdag haar woning om schoolwerk te kopiëren. Haar broer, die vond dat ze te lang weg bleef, ging op zoek naar haar. Hij kwam zijn jongere zus tegen die aan hem vertelde dat ze was verkracht door een vriend van haar en drie van zijn vrienden.

De moeder van het meisje deed de volgende dag aangifte tegen de vier jeugdigen. Het slachtoffer werd door de politie met een geneeskundige verklaring verwezen naar het Academisch Ziekenhuis. Na medisch onderzoek werd het meisje meteen in het ziekenhuis opgenomen. Dezelfde dag overleed ze, meldt de PR van het KPS.

De verdachten in deze strafzaak zijn: de 16-jarige D.S., de 14-jarige E.M., de 17-jarige S.S. en de 14-jarige J.M. Deze jeugdigen zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is voor obductie in beslag genomen. De politie van de afdeling Jeugdzaken is belast met het onderzoek.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up